My Readers

Friday, December 2, 2011

Misi Akademik 1 FSPPP bersama Dekan FSPPP...

alhamdulillah...semalam telah berlangsungnya MISI AKADEMIK 1 FSPPP yang mana Dekan Fakulti Sains Pentadbiran & Pengajian Polisi, Professor Madya Dr Jasmine Ahmad sendiri telah turun untuk sesi dialog dan ramah mesra bersama semua pelajar FSPPP UiTM Kedah...aku rasa amat berbangga bila berpeluang bersembang dengan beliau secara lebih dekat dan santai...ternyata dia memang seorang yang sangat ramah dan ambil berat dengan semua pelajar di bawah FSPPP...program ni sebenarnya salah satu resolusi yang telah dipersetujui oleh Dekan sendiri pada Persidangan Mahasiswa FSPPP SeMalaysia yang telah dianjurkan di UiTM Kedah sendiri pada bulan Mei lepas...banyak informasi yang telah diberikan kepada para pelajar...sebenarnya, aku turun lewat sikit smalam sebab ada interview dengan pihak RTM...aku rasa sejam jugak la lewat...rasa rugi sebab terlepas banyak maklumat..huhu...habis je program tu semalam, kami jawatankuasa BASIC yang baru ada buat meeting sikit sempena program pertama yang akan kami anjurkan esok..tak sangka la pulak tengah dok meeting tu Dekan datang jumpa ngan kami semua...kebetulan jugak dia dah nak balik kan...lagi la buat kami semua rasa bangga...ape pun aku harapkan dapat memberi yang terbaik buat BASIC sebagaimana yang telah aku berikan kepada DIPAC dulu...insyaAllah..keep support me k!!!


 pelajar lelaki begitu tekun mendengar ye =)

 Dekan FSPPP, Prof Madya Dr Jasmine Ahmad

 pelajar perempuan kurang tumpuan sikit..hehe

 seorang pelajar BAS, Aishah bertanyakan soalan kepada Dekan

 sis Milan yang hot ni tengah sibuk bertanya soalan =)

 kami meeting sekejap lepas habis perjumpaan bersama Dekan


sempatla berbual dengan beliau sekejap kan =)

6 comments:

  1. hahaha...famous lagi kan..x pandang dahh kite2.. =)

    ReplyDelete
  2. terbaik.. next week,dkn dtg mlk pulak

    ReplyDelete
  3. yup...dekan ada bagitau yang dis week akan datang melaka plak...lepas tu sarawak rasanya tapi dia x sure..pape pun memang best lah dapat sembang2 ngan dia

    ReplyDelete