My Readers

Tuesday, October 5, 2010

meeting lagi...

baru je balik dari meeting..
tak habis-habis dengan meeting..
banyak kerja yang perlu diselesaikan sebelum tibanya sabtu ni...
program terakhir aku dengan dipac..
program yang aku dah rancang sejak 3 semester yang lepas...
aku nak kongsi sesuatu yang sangat berharga...
bersama student dipac...
ini cara aku untuk berbakti kepada dipac..
aku rasa dah puas sangat..
terima kasih buat mereka yang menghargai aku..
usaha aku..
kerja yang aku buat...
aku puas dan enjoy dengan segala apa yag aku lakukan...
alhamdulillah...
aku harapkan semuanya berakhir dengan baik....

sibuk tetap sibuk tapi tanggungjawab???

aku skarang ni tengah buat assignment law...
abis je assignment ni tros nak study FA 
SEBAB
esok test FA...
Sesibuk mana pun kita..
INGATLAH!!!
jangan sesekali abaikan tanggungjawab kita...
sebagai hamba..
sebagai anak...
sebagai pelajar..
dan juga sebagai sahabat....
man!!!jangan sesekali lalai...
kita boleh dapat apa yang kita nak atas dunia ni..
 bila kita usaha untuk dunia...
tapi...
kita jugak kena usaha untuk dapatkan akhirat..
kerna...
akhirat adalah destinasi kita yang sebenarnya...
ingat tu man!!!

video