My Readers

Wednesday, June 6, 2012

gerak hati abang...

gerak hati


hari aku aku memang penat sangat tapi balik je meeting untuk praktikal tadi aku baca satu komen dari abang aku..abang raja..hehe..memang buat aku semangat sangat-sangat untuk terus berusaha...betul la orang cakap...kata-kata adalah magik yang paling berkesan...dan ni bukan kali pertama sebenarnya abang raja berikan kata-kata semangat buat aku...aku harapkan gerak hati abang raja akan termakbul..yup, sape yang tak mahu berjaya kan??aku nak berjaya untuk balas balik semua jasa mereka yang sangat banyak membantu dan menyokong aku sehingga ke hari ni..aku pasti akan berterusan sampai bila-bila kan..aku bersyukur punyai keluarga dan sahabat handai yang sangat setia di sisi aku..bab kawen tu yang susah aku nak jawab..hehe...ada dua isteri??hadoiii..parah tu bang...mampu ke aku masalahnya?haha...pape pun aku tunggu saat bahagia tu tiba buat aku..tak sabar sangat...dahulukan yang mana patut didahulukan..betol tak??lepas tu baru aku boleh pikir untuk kebahagiaan diri sendiri...erm...esok aku ada ujian lisan untuk Japanese Language..doakan aku tau! =)


4 comments:

  1. untunglah bakal ada bini 2...
    satu ke dua ke tiga ke empat ke bini ka, jgn lupa invitation kad setiap wedding ka utk aku ye..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. kurang hasam betol ko kan...huhu

    ReplyDelete
  3. haahhahaha...
    abg raja ckp gtu..
    aku iya kan je...hahahaha

    ReplyDelete
  4. time kasehhhhhhhhhh jela....huhuhu

    ReplyDelete